Hiro's Fotopages

By: noor hidayah razali

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 5-Jan-2011 05:44 Email | Share | Bookmark
Salam 2011

Salam 2011 buat semua rakan2 fp tersayang .... moga thn ini lbh byk bawa kebahagiaan kepada kita semua.

Saya minta maaf pada semua rakan-rakan yg selalu menjengah ke sini tapi punyer la lama tak berupdate .... hehehehe sebenarnya kemalasan melanda diri ini bila asyik lama memanjang bila tang upload gambar .... hehehe



So, sempena tahun baru ni , suka la saya mengumumkan sy akan terus aktif berkongsi cerita dgn rakan-rakan semua tapi bukan di sini, tapi di blog saya, .... sudi-sudikan menjengah yer...

http://myizzie.blogspot.com

Oh ya satu berita untuk dikongsi bersama.... kini Hiro sudah pun ada kawan untuk bermain bersamanya.... alhamdulillah adik perempuan Hiro selamat dilahirkan pada 19 Ogos 2010 & namanya Izz Zahra Ayumi .... mau kenali dia? Ada ceritanya di blog .... hehehehe

Sayang sebenarnya nak berhenti update di fp ... sbb kawan2 kat sini dah ramai... apapun, kita still can keep in touch tru my blog ... and sy selalu melawat fp kawan2 semua cuma byk jadi silent reader je selama ni .... hehehehe MISS ALL of U..


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net